Fiskehusets egne fiskeopskrifter
De bedste af Fiskehusets egne fiskeopskrifter + alle de gode fra TV med Minna og Gunnar

"Fikse" frikadeller
- 20 minutter

Torsk med sennepssovs
- 30 minutter

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

FISKEHUSET's blækspruttefad

FISKEHUSET's kongetournedos m/tomatsauce

FISKEHUSET's opskrift på stenbiderrogn

Blinis pandekager, ægte

Blinis pandekager, hurtige

FISKEHUSET'S stegte, marinerede tunbøffer

Hvidløgsbrød

Fyldte tomater
- 30 min.

FISKEHUSET's salatdressing

Fiskekokkens helleflynder- eller pighvarlomme

Kullerfilet eller hvillingfilet i baconsvøb med bønnesalat

Mørksej i fad med druer og valnødder
- 30 min.

Rødfisk med stuvede og stegte porrer

Sildehajsbøf med krydret pebersauce

Stegt mørksej med lun pastasalat
- 15 minutter

Torsk med bacon-løgkompot
- 15 minutter

Fyldig suppe med ising
- 20 minutter

Persilleskrubber med blandet salat
- 30 minutter

Spætte med tomatkompot
- 15 minutter

Lune rejer
- 10-15 minutter

Frisk, ristet torskerogn med kartoffelbåde og gulerodssalat
- 45 minutter

Rødspætteruller med gylden rissalat
- 20-25 minutter

Røget makrel med kartoffelsalat og tomatbåde
- 15-20 minutter

Rød fiskesuppe
- 15 minutter

Fiskepaté med pastasalat
- 45-50 minutter

Grillede sildefileter med kartoffel-bønnesalat
- 20 minutter

Grillet ørredfilet med nye grøntsager
- 25-30 minutter

Fiskeburger med grønt
- 20-25 minutter

Grillet laksefilet med rabarbersauce
- 25-30 minutter

Fyldte torskepakker
- 25-30 minutter

Rødspættepakke med caviarsauce
- 25-30 minutter

Feriesild med nye kartofler
- 15 minutter

Fiskedeller med råkost
- 35-40 minutter

"Fish & Chips"
- 30-35 minutter

Taverna Bacchus' fyldte blæksprutter

Minipizzaer
- 20-25 minutter

Fiskelasagne
- ca. 45 minutter

Gunnars skønne sild

Minnas madder

Skolemad

Glade mini-madder

Middag i madpakken

Indimellem-madder

Emils madder

Ristaffel
- 20-25 minutter

Teenage madder

Alt godt fra havet
- 25 minutter

Torskerognssalat

Makrelsalat

Fyldte pandekager

Tunsalat med pasta

Sildesalat

Karrysandwich

Torsk i fad
- 40 minutter

Fiskefrikadeller med sesam
- 40 minutter

Fiskefilet med spinatsauce
- 30 minutter

Helleflynderfilet med hummer-/ostesauce
- ca. 30 min. i ovn

Torsk med tomatpesto
- 25 minutter

Stegt laks med skaldyrssauce
- 30 minutter

Dampet havkat med citrontop
- 40 minutter

Småretter
- 15 minutter

Fisketerrine
- 30 minutter

Sildetallerken
- 15 minutter

Paella i luksus version

Tomatsalat

Fiskehusets ovnret med saltfisk (bakalau/bacalao)
- 1 time i ovnen

Fiskehusets lyssej med grønsager og med låg af grønt kartoffelmos
- 50 min.

Fiskehusets bakskuld med peberfrugt-røræg serveret med rugbrød

Fiskehusets muslinger i egen kraft
- under 10 min.

Fiskehusets spicy grillet blæksprutte
- 5 min.

Grønkålssalat med tranebær og valnødder
- Trækketid ½ time kan anbefales, men er ikke nødvendig

Ovnbagte kartofler med bl.a. løg og selleri m.v.
- ca. 45 min. i en 160 gr. varm varmluftsovn

Torskerogn - bukser - Fiskehusets kogetips
- 25-45 min.

Økologisk ørredfilet med krydret sprød krumme
- ca. 15 min. ved 180 gr. varmluft og ca. 5 min. under grill

Koldrøget økologisk ørredfilet med båndnudler
- 25 min.

Thy-Pølsen-Fiskegriller med grov kartoffel/grøntsagsmos og grøn salat
- 25 min.

Fiskehusets kogte torsk med sennepssauce

Blæksprutte med savoykål i wok/pande
- 15 min.