Tænd for ovngrillen. Dup fiskene tørre, drys med salt og peber, og pres lidt citronsaft over. Læg fiskene med skindsiden opad på et stykke sølvpapir penslet med en anelse olie. Grill sildene, til de er gennemstegte (ca. 7 minutter). Sildefileterne kan også steges på en pande.
Lage:
Skær løgene i ringe. Kog alle ingredienser til lagen med det ene løg. Afkøl lagen, og læg fileterne i. Pynt med rå løgringe.
Bemærk! Silden har godt af at trække 8 timer i lagen.
Æble-/peberrodssalat:
Hak æblet fint, og bland alle ingredienser til æble-/peberrodssalaten. Servér salaten i en skål ved siden af den marinerede sild. Pynt med 2 store kapersfrugter og løg.
Fetaost smuldres, løg skæres i skiver, og anrettes på silden. Pynt med oliven.
Lage til “stegte” sild:
Æble-/peberrodssalat:
I stedet for kryddersild og marinerede sild kan bruges sild i diverse saucer og lager.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.