Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Fiskehuset Thisted ApS
Havnen 31, 7700  Thisted
Tlf. 97920986, mail@fiskehuset.com

CVR 32262406

Priser

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms og er udelukkende gældende her i netbutikken, og de kan derfor afvige fra priserne i vores fysiske butik. Til priserne kommer evt. fragtomkostninger, men der er fragtfri levering ved bestilling for over 799,- kroner – se næste punkt.

Fragt

Vi leverer med Xpressen, og beløbet til fragt er inkl. omkostninger til termokasse, is, mærkning og pakning:

Bestiller du for mellem kr.: tillægges der fragt med kr.:
0 – 799 kr.105 kr.
Over 799 kr.0,- (vi betaler fragten)
  
  

Levering – hvordan og hvornår

Vi leverer i hele det brofaste Danmark fra dag til dag.

Vi afsender alle dage fra mandag til torsdag, og så modtager du pakken dagen efter (dvs. fra tirsdag til fredag).

Bestiller du minimum et par dage i forvejen, er du meget velkommen til at skrive en ønsket leveringsdag (tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag) i feltet “bemærkninger” på ordren. Du kan bestille til levering op til 2 uger frem, men vi tager forbehold for de opgivne priser i så tilfælde, og f.eks. i forbindelse med nytår, hvor priserne kan svinge rigtig meget, tager vi et generelt forbehold for de opgivne priser, men som altid skal vi nok kontakte dig, hvis der er problemer med noget. Så husk et telefonnummer, vi kan kontakte dig på.

Bemærk, at når du ikke kan modtage på mandage, så er det fordi, vi så ville skulle afsende pakken herfra om fredagen, og 3 dage er for lang tid til en pakke at være undervejs. Vi kan heller ikke afsende, når det er helligdage, ligesom vi heller ikke kan levere ud på helligdage.

Vi leverer med Xpressen, som leverer pakkerne ud dagen efter afsendelsen herfra, mellem kl. 8.00 og 17.00. På ordren skal du angive et sted, hvor pakken kan stilles, og du kan også her angive, om der skal ringes på din dørklokke inden pakken stilles. Hele fragtsystemet med Xpressen er baseret på, at pakker skal kunne stilles et sted, du selv har ansvaret for.

Hvornår afsender vi så din pakke

Fra vi har din ordre, skal vi normalt bruge 1 morgen på Fiskeauktionen for at købe din fisk. Vi klargør, pakker og sender så fisken samme dag, som den er købt.

I praksis pakker vi hver dag alle ordrer, som vi modtager til og med kl. 11.00, hvis vi altså har købt fisken i forvejen/den er røget osv.

I meget få tilfælde (højst 5%) kan vi – f.eks. pga. vejret – få brug for mere end 1 morgen til at købe din fisk, men så vil vi kontakte dig på telefon og evt. mail, for at høre, om du vil vente på det, eller måske hellere have noget andet. Så husk at oplyse et eller flere telefonnumre, vi kan kontakte dig på. For på den måde er du selv med til at bestemme, hvad vi gør i sådan en situation, men kan vi ikke få fat i dog, så forbeholder os ret til at gøre det, vi mener, er bedst i situationen.

For at undgå at komme i tvivl om, hvornår din pakke kommer, så anbefaler vi, at du bestiller til en bestemt dag, men du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os. Vores shop sender dog altid en mail, når pakken er på vej, men vær opmærksom på, at der altid er en risiko for, at den slags mails ryger i en spammappe eller lignende, så tjek der også.

Levering til ikke-brofaste øer

Vi kan levere i hele Danmark, dog undtaget ikke brofaste øer, og steder. Bor du på en ø, som der kun går færge til, så kan du undersøge, om færgen vil tage din pakke med over, og stille den ved færgelejet. Men, husk at angive korrekt vejnavn, nummer og postnummer på Færgelejet, hvor fragtfirmaet skal stille din pakke (brug leveringsadressefeltet+evt. “bemærkningsfeltet til fragtmanden” til det). Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget.

Nyhed: Nu kan vi også levere til Bornholm, Ærø, Fanø, Fur og Læsø, men det koster desværre et fast fragtillæg oveni, og det tager ca. 1 døgn ekstra. Du kan læse mere her på varenummeret, hvor det også skal bestilles.

Betaling

Du kan betale i denne netbutik med Dankort og Visa/Dankort, og gebyret for det, betaler Fiskehuset Thisted. Du kan også betale via ViaBill, men sæt dig ind i betingelserne for det, inden du vælger det. Vi kan også tilbyde dig betaling med MasterCard og Visa/Visa Electron, men her er gebyrerne ret høje for os (og vi må desværre ikke længere give dem videre til dig), så vi opfordrer dig til at bruge Dankort/VisaDankort og ViaBill, når det er muligt for dig. For med dyreste betalingskort kommer det desværre nemt til at koste os 20-30 kroner at modtage din betaling. Dine oplysninger sendes altid via en sikker og krypteret forbindelse (SSL). Beløbet hæves naturligvis først på dit kort, når varen afsendes. Det er endvidere muligt at betale med bankoverførsel og evt. EAN-nummer, men kun iflg. aftale, så kontakt os inden. Forbrugerstyrelsen anbefaler også at betale med kort, fordi du ikke er beskyttet af indsigelsesordningen ved bankoverførsel. Beløbet hæves naturligvis først på dit kort, når varen afsendes.

Fortrydelses- og reklamationsret samt klagemulighed

Ifølge lovgivningen er der ikke fortrydelsesret for fødevarer bestilt via Internettet, og skulle der, på trods af vores omfattende kvalitetstjek, være en berettiget reklamation, vil vi naturligvis kreditere dig eller evt. foretage omlevering. Er der noget, du ikke er helt tilfreds med, bedes du straks ved modtagelsen sende os en mail på mail@fiskehuset.com med en beskrivelse og meget gerne et foto, eller ringe til os på tlf. 97920986 for at aftale nærmere. Hvis der er sket transportskade med selve emballagen, bedes du tage et billede af kasse og indhold og sende det til os.

Nyt lovkrav februar 2016 tilrettet febr. 2020: Hvis du har haft en reklamation over en vare eller en tjenesteydelse her, og du ikke er tilfreds med vores behandling af den, så kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800  Viborg. Ved angivelse af en klage skal du angive vores mailadresse mail@fiskehuset.com.

Fiskehusets kommentarer: Som sagt er det et lovkrav, at vi skal skrive sådan her, så vi beklager, at der skal stå så meget embedsmandssprog her på siden – når vi ellers forsøger at skrive i et letforståeligt sprog, men er der noget, I ikke er tilfredse med, så kan I bare, som altid, henvende jer til os, så vi sammen kan finde en løsning :-), men klagemuligheden er der naturligvis 🙂

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Fiskehuset Thisted og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.fiskehuset.com er Andreas Svane. Dine oplysninger videregives eller sælges naturligvis ikke til tredjemand. Som registreret hos Fiskehuset Thisted, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@fiskehuset.com. Læs meget mere her (lovkrav fra 25. maj 2018) om vores cookies- og persondatapolitk.

Nyhedsbrev på mail

Du kan tilmelde dig vores nyhedsmail her på vores hjemmeside eller i købsøjeblikket, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen ved at benytte afmelde-linket i bunden af det. Så prøv i første omgang at tilmelde dig, for det er den eneste måde, at du kan finde ud af, når vi har sjældne her-og-nu-tilbud, gode kampagner i al almindelighed, og hvor vi fortæller om praktiske ting omkring højtider m.v. Den er jo nem at afmelde igen. 
Vi sender typisk en mail pr uge i forbindelse med “ugens fangst/tilbud”. Det kan også være når der virkelig er noget at skrive om, såsom en sjælden fisk vi har købt på auktionen. 

Tastefejl og forbehold

Vi forsøger selvfølgelig at overholde al relevant lovgivning, hvorfor vi mener, det f.eks. er unødvendigt at skrive, at vi ikke sælger mailadresser m.v. Alt dette hænger jo sammen med den tillid og troværdighed, vi lover. Vi prøver at være meget omhyggelig med det, vi lægger ud på hjemmesiden, men vil ikke udelukke, der kan ske fejl – herunder tastefejl – så ser du noget, må du endelig kontakte os. Vi modtager i øvrigt gerne alle mulige kommentarer. Ligeledes tager vi forbehold ved fisk, vi ikke kan skaffe pga. vejret eller kvoter, herunder at vi ikke kan skaffe fisken til de udbudte priser. Bemærk dette gør sig især gældende ved højtider som f.eks. nytår, men kan også være aktuelt med sæsonfisk m.v.

Bemærk vi har selv fotograferet al fisken, og vi bruger i de allerfleste tilfælde det samme billede til flere vægtvarianter, men generelt gælder, at vi ikke bare køber bedste kvalitet – men også bedste størrelse fisk, så derfor er det generelt pæne og store fisk, vi køber, og så vil du ved f.eks. 400 g torskefilet få et stykke af en torskefilet og ikke en hel filet (men du får altid den garanterede vægt).