Kolde saucer:
Basilikumssauce:
Hak basilikum og hvidløg fint. Bland det i 1,5 dl fraiche. Smag til med salt og peber.
Karry-mangosauce:
Kom karry, gurkemeje og mangochutney i 1,5 dl fraiche. Smag til med salt og peber.
Tilbehør:
Skær salat i strimler. Skær squash i stænger. Pres citronsaft over salat og squash.
Fisk:
Rul rødtungefileterne fra hoved mod hale med skindsiden indad. Læg rullerne i et ovnfast fad med hvidvin, salt og peber, og damp dem i en 200°C forvarmet ovn i ca. 15 minutter. Skær sejfileten i 8 stykker, og steg stykkerne på en pande i gyldent smør 3-4 minutter på hver side. Anret salat og squash med laksen i midten, fisken og skalrejerne udenom og dressing i skåle. Servér grøn salat og brød til.
Fisk:
Kolde saucer, 2 stk.:
Basilikumsauce:
Karry-mangosauce:
Tilbehør:
I retten indgår fladfisk, torskefilet, skaldyr og røget fisk, som kan skiftes ud med f.eks. filet af rødspætte, skrubbe, ising, havkat, ørred, laks, lange eller torsk. I stedet for røget laks og rejer prøv røget hellefisk, muslinger og krabber, ferske frosne eller som konserves. Pynt evt. med caviar(t) eller lakserogn.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.