Lune rejer

lune_rejer.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Pasta:
Bring vandet til pastaen i kog med salt. Kom pasta og broccoli i det spilkogende vand, og kog i 3-4 minutter.

Sauce med rejer:
Skær flødeosten i mindre stykker, og kom den i en tykbundet gryde. Pisk mælken i lidt efter lidt. Giv blandingen et opkog. Tilsæt rejer og friskhakket dild. Varm langsomt blandingen op (må ikke koge).
Smag til med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen, og servér den med broccoli til den lune sauce.

Ingredienser

Rejer:

Sauce:

  • 200 g friskost natural 6%
  • ca. 2½ dl letmælk
  • 2 bundter friskhakket dild
  • 1/2 tsk. groft salt
  • peber

Pasta:

  • 2 liter vand
  • 500 g frisk pasta
  • 2½ tsk. groft salt

Tilbehør:

  • 500 g broccoli

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad