Kartofler:
Sæt vandet til kartoflerne over i en gryde med salt. Skrab kartoflerne, og kom dem i vandet. Kog kartoflerne, mens fisk og tomatkompot tilberedes.
Fisk:
Vend rødspættefileterne i mel blandet med salt og peber. Steg fiskefilterne på en pande i gyldent smør tilsat olie, 2-3 minutter på hver side.
Tomatkompot:
Skær tomaterne i kvarte. Smør en dyb tallerken med smør. Læg tomatbåde og hvidløgsfed i tallerken, krydr med salt og peber, og læg sølvpapir over. Sæt tallerkenen som låg på gryden med kartoflerne de sidste 10 minutter af kogetiden.
Servér fisken med varme kartofler og tomatkompot (tag hvidløget fra inden servering). Pynt med persille, evt. basilikum og citronskiver.
Fisk:
Kartofler:
Tomatkompot:
Pynt:
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.