Kartofler:
Tilbered grov frites i ovnen, som anvist på pakningen.
Æble-tomatchutney:
Hak løget og æbler groft. Svits løget i olien, og tilsæt æbler, tomat, sukker og krydderier. Lad chutneyen småkoge i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Servér chutneyen varm. Pynt med citron og basilikum.
►Fisk, panering:
Bland mel med salt og peber. Vend fileterne heri.
Fisk, stegning:
Steg fiskene på en pande med gyldent smør tilsat olie 2-3 minutter på hver side.
“Fish”:
“Chips”:
Æble-tomatchutney:
Tilbehør:
Tag børnene med ud at købe fisk. Det er spændende, og gør det endnu sjovere selv at være med til at tilberede fisken hjemme i køkkenet.
Fiskefileter kan varieres i det uendelige med kartofler, ris, pommes frites eller pasta.
Fiskehusets tilføjelse: Det er også meget nemt selv at lave grov frites: Du vasker nogle kartofler og skærer dem i både. Dernæst forkoger du dem i en grydefuld letsaltet vand i ca. 15 min. Hæld vandet fra, vend bådene i en god olie og kom dem i en bradepande på bagepapir og bag dem i en ca. 220 gr. varm ovn i ca. 10-15 minutter, til de er gylde og pæne. Server dem med groftkværnet salt.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.