Rødfisk med stuvede og stegte porrer

Roedfisk-paa-skind-ristet-med-2-slags-porrer_DSC02279_w.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Rids skindet på fileterne et par gange og pensel det med olie. Steg fileterne med skindsiden nedad. De kan evt. lige steges 1 min. på oversiden til allersidst. Krydder med salt og peber.

Svits porreskiverne i en gryde i smør. Tilsæt fløde og kog ind til fløden bliver cremet. Drys med salt og peber.

Steg porrestrimlerne gyldne i meget varm olie (det går meget hurtigt). Server dem afdryppede med stuvningen til den stegte fisk.

Ingredienser

  • 4 stk. rødfiskefileter m/skindsiden på (i alt ca. 400-500 g)
  • olivenolie, salt og peber.

Til stuvede porrer:

  • 4-5 rensede små porrer i 1½ cm tykke skiver
  • 40-50 g smør
  • 2-3 dl piskefløde
  • Salt og Peber

Til stegte porrer:

  • 2-3 flækkede små porrer, delt i lange fine strimler
  • olie.

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad