Torskerognssalat

Torskerognssalat_.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Pil hinderne af torskerognen, og kom den i en skål. Rør torskerogn med fraiche, mayonnaise, revet løg og citronsaft. Smag til med salt og peber. Fordel torskerognssalaten på 4 skiver groft rugbrød med salat. Pynt med karse og rød peberfrugt. Indpakning: Madpapir.

Ingredienser

  • 200 g kogt torskerogn (se vores opskrift)
  • 2 spsk. Cheasy- eller Kløver Fraiche 9 %
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. revet løg
  • 2 tsk. citronsaft
  • salt og peber
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 4 salatblade

Pynt:

  • karse
  • rød peberfrugt

Tilbehør:

  • radiser

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad