Pres væden fra krabberne. Bland alle ingredienser til dressingen. Vend krabberne i. Kom salaten på 4 skiver sandwichbrød med icebergsalat. Læg de øvrige 4 skiver over, skær sandwichene i trekanter, og pak dem i plastfolie.
Hæld væden fra muslingerne. Skær salat, tomat og kartoflen i mindre stykker. Smag til med timian, citron, salt og peber. Kom muslingesalaten i et bæger med låg. Husk en ske og brød.
Pisk æg og mælk sammen. Smelt smørret i en gryde. Kom æggeblandingen i, og lad den stivne ved svag varme. Kom ørreden på rugbrød. Læg en skive røræg på fisken, eller pak røræg i folie i madpakken.
Bland dressingen, og smag til med salt og peber. Dup rejerne i køkkenrulle. Skær tomaterne, minus kerner, i små tern og salaten i strimler. Kom rejer, tomat, majs og salat i brødene, og pak dem i folie med dressingen i et bæger ved siden af.
I stedet for røget ørred kan bruges anden røget fisk, i stedet for muslinger kan bruges krydrede muslinger på glas eller røgede/ferske muslinger, hummerhaler og rejer, fersk, frossen eller konserves.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.