Peberkartofler:
Skyl kartoflerne. Skær dem i 2-3 mm tynde skiver (med skræl), og læg dem taglagt på bagepapir. Pensl med olie og drys kartoflerne med peberblanding og salt . Sæt kartoflerne i en 250 grader forvarmet ovn 20 -25 minutter.
Råmarineret squash og fennikel:
Skær squash i tern og fennikel i tynde skiver. Rør citronsaft, vand og sukker sammen, og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over squash og fennikel.
Fisk:
Hæld sesamfrø i en tallerken. Fyld varmt vand i en kop, og dyp en spiseske (så er det nemmere at forme frikadellerne). Form 12 fiskefrikadeller og rul dem i sesamfrø. Steg dem på en slip-let-pande i gyldent smør eller margarine tilsat olie 4-5 minutter på hver side. Servér citronbåde og groft brød til.
Peberkartofler:
Råmarineret squash og fennikel:
Tilbehør:
Fiskefrikadeller smager også dejligt kolde. Lav evt. en dobbelt portion, og brug resten i madpakken eller på frokostbordet.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.