Makrelsalat

Makrelsalat.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Hæld lidt af væden fra makrellen, og findel fisken med en gaffel. Rør friskost i, og smag til med citronsaft, salt og peber. Læg først agurkeskiver så makrelsalat på rugbrød. Pynt med brøndkarse og grøn peberfrugt. Indpakning: Madpapir.

Tip! Prøv også at røre torskerognssalaten med 2 spsk. hakket dild eller purløg og brug den i sandwich. I stedet for kogt torskerogn kan bruges torskerogn fra dåse. Makrelsalaten smager også godt med friske krydderurter som f.eks. dild, purløg eller karse.

Ingredienser

  • 2 dåser makrel i tomat
  • 100 g friskost naturel 6 %
  • 1 tsk. citronsaft
  • salt og peber
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 1/2 agurk

Pynt:

  • brøndkarse
  • grøn peberfrugt

Tilbehør:

  • 4 tomater

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad