Grønkålssalat smager godt til rigtig mange fiskeretter. Her får du vores egen opskrift på grønkålssalat. I sæsonen kan du i Fiskehuset købe lokalt dyrket økologisk grønkål. Alternativt kan salaten laves med rosiner og revet gulerod.
Arbejdstid: 20 min.
Tilberedningstid: Trækketid ½ time kan anbefales, men er ikke nødvendig
Antal portioner: 4 portioner som tilbehør
Fremgangsmåde
Lav en dressing af græsk yoghurt og smag den til med limesaft, honning salt og peber og bland grønkål, tranebær og valnødder heri – gem lidt til pynt – og lad den gerne trække lidt, hvis du har tiden til det.
Ingredienser
250 g frisk grønkål – ribbet og hakket fint med kniv eller i foodprocessor
3 dl græsk yoghurt 10%
1 håndfuld tørrede tranebær
1 håndfuld valnødder – let knuste – og evt. ristede i ovnen for mere smag