Grønkålssalat med tranebær og valnødder

Grønkålssalat smager godt til rigtig mange fiskeretter. Her får du vores egen opskrift på grønkålssalat. I sæsonen kan du i Fiskehuset købe lokalt dyrket økologisk grønkål. Alternativt kan salaten laves med rosiner og revet gulerod.
Groenkaalssalat_IMG_4439_w.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Lav en dressing af græsk yoghurt og smag den til med limesaft, honning salt og peber og bland grønkål, tranebær og valnødder heri – gem lidt til pynt – og lad den gerne trække lidt, hvis du har tiden til det.

Ingredienser

  • 250 g frisk grønkål – ribbet og hakket fint med kniv eller i foodprocessor
  • 3 dl græsk yoghurt 10%
  • 1 håndfuld tørrede tranebær
  • 1 håndfuld valnødder – let knuste – og evt. ristede i ovnen for mere smag
  • Limesaft
  • Honning
  • Salt og peber

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad