Gyldne ris:
Kog risene, som anvist på pakningen med gurkemeje i vandet. Skær peberfrugterne i tern, og skær ananasskiverne i mindre stykker. Bland de kogte ris med ananas og peberfrugter.
Dressing:
Pres hvidløget gennem en hvidløgspresser, og bland det med de øvrige ingredienser til dressingen. Vend dressingen i risene.
Rødspætteruller:
Læg rødspættefileterne med skindsiden opad, drys salt og peber på, og pres citronsaft henover. Rul fileterne sammen fra hoved mod halen med skindsiden indad. Læg fiskerullerne i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden.
Stil fisken i køleskabet og “vente” sammen med rissalaten.
Når maden skal spises:
Tilsæt salt til vandet. Bring vandet i kog under låg, og kog rullerne i 3 minutter. Tag gryden væk fra varmen, og lad fisken stå i 5 minutter. Servér fiskerullerne på en bund af gylden rissalat.
Fisk:
Gylden rissalat:
Dressing:
Fiskeruller med gylden rissalat smager fint både varm og kold.
Brug evt. filet af søtunge, rødtunge, skrubbe, skærising eller ising i stedet for rødspættefilet.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.