Svits blækspruttestrimlerne i fedtstoffet, og tag dem op og sæt dem tilside
Svits karypasta, hvidløg og løg til løg er klare
Tilsæt savoykål, gulerødder, peberfrugt og soltørrede tomater og svits indtil det er næsten mørt, men stadig har bid.
Tilsæt resten af indgredienserne og kom til slut blæksprutterne tilbage og varm det hele godt igennem (blæksprutter skal bare lige steges igennem -. ikke mere, for ellers bliver de seje i konsistensen)
Serveres med godt brød, kartofler eller ris
600 g renset blæksprutte, skåret i strimler
Lidt fedtstof til stegning, f.eks. kokosolie
1 tsk. karrypasta eller karry
1 løg i skiver
3 fed hvidløg i tynde skiver
1 savoykål i strimler
4 gulerødder i skiver
1 rød peberfrugt i tern
8 soltørrede tomater i bidder
1 spsk. fiskesauce (soyasauce kan også anvendes)
Saft fra ½ citron
1 spsk. akaciehonning
1 tsk. ingefærpulver (eller tilsvarende frisk)
1 tsk. citrongræs
1 stk. chilli (efter smag)
ca. 2 tsk. salt
friskkværnet peber
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.