Ris:
Kog risene, som anvist på pakningen.
Karrysauce:
Smelt margarinen, og kom karry, løg og mel i. Tilsæt fiskevæde og mælk, pisk det sammen, og kog saucen 2-3 minutter. Vend fiskebollerne i, og smag til med salt og peber. Varm saucen igennem ved svag varme.
►Tilbehør:
Anret tilbehøret i små skåle ved siden af fisken, når retten serveres.
isk:
Karrysauce:
Tilbehør:
I stedet for fiskeboller kan bruges fiskefars, der formes til små fiskeboller med en teske og koges i letsaltet vand ca. 3 minutter.
Grundsaucen med fiskeboller (men minus karry) kan blive til et godt, børnevenligt fyld til tarteletter, hvis den tilsættes 2 dl grønne ærter, 2 dl gulerødder i tern og 1-2 spsk. hakket persille.
Prøv også tarteletklassikeren til voksne: 1 portion grundsauce (minus karry), 150 g rejer og 1 dåse asparges.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.