Ris:
Kog risene, som anvist på pakningen.
Suppe:
Hak løget, og svits det i smør og karry i en stor tykbundet gryde i 2 minutter. Tilsæt fiskebouillion, og lad suppen koge i 5 minutter. Skær imens isingfileterne i 3 cm brede strimler, og skær æblet i tern. Læg fiskestrimler og æbletern i suppen, og lad suppen komme i kog igen. Rør A38 sammen med majsstivelsen. Kom blandingen i suppen under omrøring, og lad suppen koge 2 minutter. Smag imens til med salt og evt. mere karry. Inden serveringen kommes risene i suppen.
Tilbehør:
Servér brød til suppen.
Fisk:
Karrysuppe:
Tilbehør:
I stedet for ising kan bruges rødspætte og skrubbe eller 400 g færdigrørt fiskefars. Med fiskefars kommer suppen til at minde om mange børns livret, boller i karry. Form farsen til små fiskeboller med en teske, og kom dem i den kogende fiskebouillon.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.