Fyldig suppe med ising

fyldig_suppe_med_ising.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Ris:
Kog risene, som anvist på pakningen.

Suppe:
Hak løget, og svits det i smør og karry i en stor tykbundet gryde i 2 minutter. Tilsæt fiskebouillion, og lad suppen koge i 5 minutter. Skær imens isingfileterne i 3 cm brede strimler, og skær æblet i tern. Læg fiskestrimler og æbletern i suppen, og lad suppen komme i kog igen. Rør A38 sammen med majsstivelsen. Kom blandingen i suppen under omrøring, og lad suppen koge 2 minutter. Smag imens til med salt og evt. mere karry. Inden serveringen kommes risene i suppen.

Tilbehør:
Servér brød til suppen.

Ingredienser

Fisk:

Karrysuppe:

  • 1 stort løg
  • 15 g smør eller margarine
  • 1-2 tsk. karry
  • 1 dl ris
  • 1 liter fiskebouillon (f.eks. vand og terning)
  • 1 stort, rødt æble
  • 2 dl A38
  • 1 spsk. majsstivelse

Tilbehør:

  • 250 g groft brød

Tip til opskriften

I stedet for ising kan bruges rødspætte og skrubbe eller 400 g færdigrørt fiskefars. Med fiskefars kommer suppen til at minde om mange børns livret, boller i karry. Form farsen til små fiskeboller med en teske, og kom dem i den kogende fiskebouillon.

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad