Halvér avocadoerne, fjern stenene, og skrab kødet ud. Hak avocadokødet, dryp citronsaft over, og bland det med rejer. Kom fyldet i avocadoerne.
Rød dressing:
Riv peberfrugten fint, mos madagaskarpeber, og bland de øvrige ingredienser.
Halvér avocadoerne, fjern stenene, og mos avocadokødet. Riv løget, og bland avocadoerne med løg, citronsaft, salt og peber. Læg lakseskiverne i 4 små forme eller kopper. Fordel avocadofyldet heri, og luk pakkerne. Stilles køligt. Ved servering vendes pakkerne ud på en tallerken og pyntes med purløg.
Pluk ørreden i mindre stykker, og bland den med brøndkarse. Skær et låg af tomaterne, fjern tomatkernerne, og kom fisken i. Dryp med citronsaft, og kom peber over. Pynt: brøndkarse.
Hak ægget, og riv peberroden. Mos ørreden, og bland alle ingredienser godt. Form moussen som små æg, og pynt med basilikum.
Servér brød til alle retter
Rød dressing:
I stedet for røget laks og røget ørred kan bruges røget hellefisk.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.