Fyldte torskepakker

15 minutter
fyldte_torskepakker.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Grill fisken:
Læg spinaten i en gryde med låg, og damp den 1-2 minutter. Pensl 4 stykker sølvpapir med en anelse olie. Fordel halvdelen af spinaten på sølvpapiret. Skær torskefileten i 4-5 cm brede stykker. Fordel torskfileterne på spinaten, og drys lidt salt på fisken. Fordel resten af spinaten, smuldret fetaost og til sidst tomatskiver på fisken. Drys lidt salt og peber på. Luk pakkerne tæt. Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem 20-25 minutter ved jævn varme.
Bemærk! Vend ikke pakkerne.

Grill tilbehøret:
Skær squash i 2 cm skiver. Rør marinaden, og vend squashskiverne heri. Grill dem på grillristen ca. 6 minutter ved siden af fisken. Skær salaten i strimler, og pres citronsaft over. Brug væden fra fisken som sovs. Servér groft brød til.

Fisken kan også tilberes i ovnen ved 220°C 20-25 minutter.

Ingredienser

Fisk:

Fyld:

  • 250 g frisk spinat (evt. dybfrost)
  • 16 tern fetaost
  • 2 store tomater
  • 4 stk. sølvpapir à ca. 40 cm
  • olie til pensling

Tilbehør:

  • 2 squash
  • 400 g blandet salat (f.eks. iceberg, feld- og frisésalat)
  • 1 citron
  • 500 g groft brød

Marinade til pensling af squash:

  • 1 citron
  • 1/2 tsk. mild paprika
  • 10 blade frisk, hakket basilikum (eller 1/2 tsk. tørret)

Tip til opskriften

I stedet for torskefilet kan bruges filet af mørksej, lyssej, kuller, kulmule, lange, havkat, laks, ørred/forel.

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad