Sæt 1 liter letsaltet vand over at koge. Skyl og skrub kartoflerne, og kog dem i vandet.
Rabarbersauce:
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblemost, honning og fiskebouillonterning. Sigt saucen, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i den sigtede sauce under omrøring, og kog saucen igennem. Servér saucen lun.
Grill fisken:
Dup laksefileterne tørre, drys med salt og peber, og pres lidt citronsaft over. Læg fisken på grillristen med skindsiden nedad. Læg et stykke sølvpapir over fiskene, og grill dem over jævn varme i 15-20 minutter, til de er varme på oversiden. Pynt med rejer. Bemærk! Skindet spises ikke.
Tilbehør:
Lun ærterne i kartoffelvandet. Servér med citron, og pynt med basilikum.
Laksefileten kan også steges på en pande ved jævn varme i 20 g smør ca. 15 minutter med skindsiden nedad, derefter ca. 5 minutter på den anden side.
Fisk:
Rababersauce:
Tilbehør:
Pynt:
I stedet for laks kan bruges filet med skind af makrel, sild, hornfisk, ørred/forrel og havkat.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.