Kartoffelsalat:
Rør A38 med friskost, revet muskatnød og sennep. Riv løget, klip purløget, og bland det i dressingen. Skær kartoflerne i mindre stykker, og kom dem i dressingen. Smag til med salt og peber.
Tilbehør:
Skær tomaterne i både, og hak persillen.
Stil kartoffelsalat, tomater, persille og makrellerne i køleskabet og “vente”.
Når maden skal spises:
Steg makrellerne på en slip-let-pande i margarine eller smør på skindsiden i ca. 10 minutter.
Servér makrellerne med kartoffelsalat på en bund af grøn salat sammen med tomat og et drys persille.
Fisk:
Kartoffelsalat:
Tilbehør:
Varm evt. makrelfileterne i ovn: Læg makrelfileterne på et stykke sølvpapir med skindsiden nedad, og sæt dem i en forvarmet ovn ved 200°C i 5-7 minutter. Makrellen er også lækker kold.
Brug evt. en krydret røget makrelfilet eller røget sildefilet.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.