Lad olien dryppe af sardinerne. Læg først salatblad, så sardin og hakket rødløg på rugbrød. Indpakning: madpapir.
Hak æg og sild. Mos alle ingredienser til fyldet, og smør det på rugbrødet. Læg brødene sammen med salat imellem og skær i trekanter. Indpakning: plastfolie
Afdryp rejerne. Hak kørvel. Fjern kernerne i tomaterne. Skær tomat, peberfrugt og kapersfrugt i tern. Vend alle ingredienser sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber. Indpakning: plastbæger. NB! Rejesalat skal spises samme dag, den er lavet!
Skær ciabattabollen halvt igennem, og smør den med pestoen. Kom tomat, fisk og hakkede oliven i. Indpakning: plastfolie.
Salater med rejer, muslinger og andre skaldyr er lækre i madkassen, men husk, at de skal spises samme dag, som de er lavet. Plastbægre med tætsluttende låg gør det nemt at transportere.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.