Kartoffel-bønnesalat:
Skræl kartoflerne, skær dem igennem på langs, og skær dem i skiver. Kog dem i letsaltet vand, til de er møre, men stadig ret faste. Kog bønnerne, som anvist på pakningen. Hak løget fint. Vend kartofler, bønner, løg og kapers sammen. Rør dressingen, og hæld den over salaten. Smag til med salt og peber.
Grillede sildefileter:
Dup fiskene tørre, drys med salt og peber, og pres lidt citronsaft. Læg fiskene med skindsiden opad på et stykke sølvpapir penslet med en anelse olie.
Stil kartoffel-bønnesalat og sildefileterne i køleskabet og “vente”.
Når maden skal spises:
Tænd for ovngrillen. Grill sildene til de er gennemstegte (ca. 7 minutter).
Servér de grillede sildefileter og kartoffel-bønnesalaten med citron og brød.
Fisk:
Kartoffel-bønnesalat:
Dressing:
Tilbehør:
Sildefileterne kan også steges på en pande. Kartoffelsalaten er lækker kold, og kan gemmes i køleskabet.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.