Videre til indhold
FAQ
Salgs- og leveringsbetingelser
Ophavsret
Cookies og persondatapolitik
Kategorier
Fersk fisk
Benfri fersk fisk
Flået fisk
Hele fisk
Øvrige
Steaks
Hele fisk
Røget fisk
Koldrøget fisk
Varmrøget fisk
Salater og dressinger
Skaldyr og bløddyr
Thy-Sild
Konserves
Tilbehør
Diverse
Gaveidéer
Information
Om os
Kontakt os
Hvor kommer fisken fra?
Tilbud
Tips & råd
Opskrifter
Log ind
Søg
×
0,00
kr.
0
Kurv
0,00
kr.
0
Kurv
Tilbage til opskrifter
Blinis pandekager, ægte
Blinispandekager serveres til stenbiderrogn. Opskriften på at smage en stenbiderrogn til, finder du lige her Se også blinis pandekager, hurtige.
Arbejdstid:
30 min. + 1 times + 20 min. hviletid
Antal portioner:
4 til forret
Fremgangsmåde
Dejen hviler tildækket i 20 min., hvorefter den bages som små pandekager.
Ingredienser
125 g boghvedemel
10 g gær
½ dl lunkent vand
½ dl lunkent mælk
røres sammen og hviler i ca. 1 time.
Tilsættes:
125 g boghvedemel
1½ dl fløde
2-3 æggeblommer
75 g smeltet smør
1½ dl letpisket fløde
2-3 stiftpiskede æggehvider
lidt salt og sukker
Se også
"Fikse" frikadeller
20 minutter
Torsk med sennepssovs
30 minutter
FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe
FISKEHUSET's blækspruttefad
Søg
×
Forsiden
Shop
Kategorier
Om os
Information
Hvor kommer fisken fra?
Kontakt os
Tilbud
Tips & råd
Opskrifter
Log ind