Blinis pandekager, ægte

Blinispandekager serveres til stenbiderrogn. Opskriften på at smage en stenbiderrogn til, finder du lige her Se også blinis pandekager, hurtige.
Belugart-IMG_1219edit.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Dejen hviler tildækket i 20 min., hvorefter den bages som små pandekager.

Ingredienser

  • 125 g boghvedemel
  • 10 g gær
  • ½ dl lunkent vand
  • ½ dl lunkent mælk
  • røres sammen og hviler i ca. 1 time.

Tilsættes:

  • 125 g boghvedemel
  • 1½ dl fløde
  • 2-3 æggeblommer
  • 75 g smeltet smør
  • 1½ dl letpisket fløde
  • 2-3 stiftpiskede æggehvider
  • lidt salt og sukker

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad