Frisk, ristet torskerogn med kartoffelbåde og gulerodssalat

frisk_ristet_torskerogn_med_kartoffelbade_og_gulerodssalat.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Kartoffelbåde:
Tilbered kartoffelbådene i ovnen, som anvist på pakningen.

Torskerogn:
Skær den kogte torskerogn i 2 cm brede skiver. Steg torskerognen på en slip-let-pande i smør i ca. 5 minutter på hver side, til skiverne er gyldne.

Gulerodssalat:
Begynd på gulerodssalaten, mens torskerognen steger. Riv gulerødderne groft, og kom dem i en skål. Tilsæt sukker, salt og citronsaft, og bland grundigt. Hak dilden, og kom den i blandingen. Vend fraichen i.

Tilbehør:
Skær agurken i stave og citronen i både.

Ingredienser

Fisk:

  • 600 g kogt torskerogn
  • 25 g smør eller margarine

Gulerodssalat:

  • 4 store gulerødder
  • 2 tsk. sukker
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 lille bundt dild
  • 2 dl Cheasy- eller Kløver Fraiche 9%

Tilbehør:

  • 1 kg frosne kartoffelbåde
  • 1 agurk
  • 1 citron

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad