Mos torskerogn med remoulade og karse. Smag til med citron, salt og peber. Smør salaten på brødene, læg dem sammen, og skær dem i trekanter. Indpakning: plastfolie.
Hæld vandet fra tunfisken, og skær peberfrugten i tern. Bland alle ingredienser, og smag til med citron, salt og peber. Kom salat og bønnespirer i pitabrødet. Indpakning: plastfolie.
Kom 6 revne radiser og klippet purløg i rygeosten. Smør blandingen på rugbrød, og læg makrel på. Indpakning: madpapir.
Kom salat, ørred, tomat i skiver og dild i grovbollen. Indpakning: plastfolie.
Afdryp rejerne. Bland dressingen, og smag til med salt og peber. Læg et blad kinakål i hver flute. Fyld op med rejer. Kom dressingen i et plastbæger eller over rejerne. Indpakning: plastfolie. NB! Rejesalat skal spises samme dag, den er lavet.
Dressing:
Skolemaden skal mætte godt og give energi. Flutes, pitabrød og grovboller er praktiske og holder sig friske.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.