Grønt:
Skær agurken i stave, og skær salaten i strimler. Skrub gulerødderne.
Grill fiskeburger:
Hak fileterne til en grov fars med en kniv. Rør farsen med salt, til den samler sig. Riv løget fint, og kom det i farsen med æggeblomme, rasp og citronsaft. Form 8 “bøffer”. Pensl en alubakke med en anelse olie, og sæt den på grillristen over god varme, til olien er varm (ca. 1 minut). Læg “bøfferne” på, og steg dem 5-6 minutter på hver side.
Burgerfyld:
Skær tomat og løg i skiver, og lun burgerbollerne. Kom “bøf” og fyld i bollerne med ketchup og remoulade. Servér med grønt.
“Bøfferne” kan også steges på en slip-let-pande i 15 g gyldent smør tilsat 1 spsk. olie i 4-5 minutter på hver side.
Fisk:
Grønt:
Burgerfyld:
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.