Hvidløgsbrød

Hvidloegsbroed_DSC02355_w.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Flutes flækkes på langs, pensles med olivenolie og drysses med salt og peber samt finthakket syltet hvidløg (eller frisk hvidløg).

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. (de skal være gyldne og sprøde)

Ingredienser

  • 4 små flutes
  • olivenolie
  • salt og peber
  • ca. 5 fed finthakket syltet hvidløg, eller ca. 2 fed frisk hvidløg.

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad