Thy-Pølsen-Fiskegriller med grov kartoffel/grøntsagsmos og grøn salat

THY-Pølsen-Fiskegriller er vores egen fiskepølse, som smager rigtigt godt, og er sund, som fisk jo er. Den er lavet af frisk fisk, og kun tilsat ganske få ingredienser, og de er endda økologiske, og den er lavet i en ægte lammetarm, så den får det rigtige knæk. Den er både røget og kogt. Vores fiskepølser er fastfood med god samvittighed :-). Den kan erstatte kødpølser, og her serverer vi den med noget godt og ligeledes sundt tilbehør, nemlig grov kartoffel/grøntsagsmos og en grøn salat.
THY-Poelsen-serveringsforslag_DSC01849_edited-fuld-oploesning_w.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Gør kartofler og grønsager i stand i små tern og kog det hele til det er mørt – evt. på nær porrer, som skæres i skiver og kommes i de sidste 10 min. Mos/stød det hele sammen med et piskeris eller en kartoffelmosstøder, gerne så der er klumper i. Det smager bare godt med lidt klumper i denne mos. Rør den op med smør og creme fraiche, og smag til med salt og peber, og den er klar til servering.

Imens kartofler/grøntsager koges laves salat.

Lige inden servering steges THY-Pølserne steges på en varm pande i en god olie i få minutter til de er sprøde og har fået lidt farve, og de serveres straks.

Ingredienser

  • 8 stk. THY-Pølsen-Fiskegriller
  • 800 g kartofler
  • 200 g gulerødder
  • 400 g selleri/persillerod/pastinak
  • 100 g porrer
  • ca. 50 g smør
  • ½ dl. creme fraiche
  • Salt og peber
  • Grøn salat efter egen fantasi :-)

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad