Pasta:
Kog pasta som anvist på pakken.
Spinatsauce: Rør majsstivelse i fløde 13% / madlavningsfløde. Kog spinat og peberfrugt i tern med vand og flødeblandingen ca. 5 minutter. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Fisk:
Læg fiskefileterne med skindsiden opad. Drys med salt og peber, og rul fileterne sammen fra hoved mod hale. Læg fiskerullerne i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden, og tilsæt 1 tsk. salt. Bring vandet i kog under låg, og kog rullerne i 3 minutter. Tag gryden fra varmen, og lad fisken “trække” 5 minutter.
Hak røget laks/Regnbuelaks groft. Anret pasta med fiskeruller og spinatsauce, pynt med røget laks/Regnbuelaks og servér citronbåde til.
Spinatsauce:
Pasta:
Tilbehør:
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.