Karrysandwich

Karrysandwich.w1240.h650.fill

Fremgangsmåde

Hak karrysildene fint. Hak hårdkogt æg, banan og peberfrugt, og rør det sammen med silden. Fordel sildesalaten på rugbrødsskiverne, og læg sandwichbrødet over. Skær dem i trekanter. Indpakning: Plastfolie.

Tip! Fugtig mad i madpakken som f.eks. marineret sild og salater pakkes for sig i plastfolie, evt. i et plastbæger. Marinerede sild fås både på glas og i løs vægt. I stedet for marinerede sild kan f.eks. anvendes kryddersild, dildsild eller matjesfileter.

Ingredienser

  • 200 g karrysild
  • 2 hårdkogte æg
  • 1 banan (ca. 100 g)
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 4 skiver rugbrød
  • 4 skiver sandwichbrød

Tilbehør:

  • 4 små pærer

Se også

fikse_frikadeller.w1240.h650.fill

"Fikse" frikadeller

torsk_med_sennepssovs.w1240.h650.fill

Torsk med sennepssovs

fiskehusets_fiskesuppe.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's gode fyldige fiskesuppe

Blaekspruttefad_ekstra-billede_DSS04376_2000.w1240.h650.fill

FISKEHUSET's blækspruttefad