Grundfars:
Hæld fløden over sandwichbrød og kartoffelmel (hviler til brødet er udblødt). Blend eller hak torskefileter og kippers fint. Bland alle ingredienserne til grundfarsen med brødfløden og rør det sejt i blender eller med elpisker. Smør de 3 forme med margarine.
Gulerodsfyld:
Skær riller på langs i guleroden. Kog guleroden 5 minutter med de fraskårne strimler. Kom 1/3 af grundfarsen i én form med guleroden i midten. Gem strimlerne til pynt.
Laksefyld:
Hak laks og dild, bland det i 1/3 af grundfarsen, og kom det i én form.
Grønt fyld:
Hak grøntsagerne fint, og kog dem 2 minutter i letsaltet vand. Vend dem i 1/3 af grundfarsen, og kom det i én form.
Bagetid:
Bag terrinerne i vandbad i en forvarmet ovn ved 200 grader ca. 25 minutter.
Rød dressing:
Riv peberfrugten. Mos madagaskarpeber, og bland alle ingredienser.
Pynt:
Anret terrinerne med tilbehør og pynt.
Grundfars
Gulerodsfyld
Laksefyld
Grønt fyld
Rød dressing
Tilbehør
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.