Skær silden i små tern, hak æg og purløg. Bland alle ingredienser. Smør salaten på brødene, læg dem sammen, og skær dem i trekanter. Indpakning: plastfolie.
Skær bollen halvt igennem, og fyld den med grøn salat, fisk og mangofrugt. Indpakning: plastfolie.
Smør sandwichbrødene med friskost. Kom caviar, tynde skiver æg og grønt drys på de to skiver brød. Læg de 2 andre over, og skær brødene i trekanter. Indpakning: plastfolie.
Hæld olie fra tunfisken. Skær bollerne igennem, og smør med olivenpuré. Kom tun, tomat og gul peberfrugt i skiver samt basilikum på bollerne. Indpakning: plastfolie.
Kom salat og fiskepaté i plastfolie. Pak knækbrød i madpapir.
Der findes et utal af praktiske madkasser til små og store portioner. Me et lille termo køleelement lagt i eller ved madkassen, holder fiskemadderne sig friske og lækre.
I stedet for tun kan bruges røget makrel, krabber eller laks. I stedet for røget laks/lakserest kan bruges anden røget fisk. Prøv også ishavs- og rød caviar. I stedet for karrysild kan bruges sild i andre saucevarianter f.eks. dildsauce.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.