Kartoffelskiver:
Skær kartoflerne i 2-3 mm tynde skiver (med skræl), og læg dem taglagt i tætte rækker på bagepapir. Kartoflerne pensles med olie og drysses med salt og timian. Sæt kartoflerne midt i en 250°C forvarmet ovn 20-25 minutter.
Tilbehør:
Skær hvidløgene over på midten. De pensles med olie og bages i ovnen samme tid som kartoflerne.
Havkat:
Skær havkatfileten i 8 stykker, og læg stykkerne i et ovnfast fad. Drys med citronskal, salt og peber. Sæt fisken i ovnen med kartoflerne de sidste 15 minutter af kartoflernes stegetid, og skru samtidigt ned til 200°.
Porresauce:
Skær porrerne i ringe (med det grønne), og hak hvidløget. Svits hvidløg og porrer i gyldent smør, uden at det tager farve. Kom mælk og fiskebouillonterning i. Kog 2-3 minutter under omrøring. Rør fløden med majsstivelse, og hæld det i saucen. Lad saucen småkoge 3-5 minutter. Smag til med salt og peber. Hak persillen, og kom den i saucen. Bemærk! Saucen skal spises samme dag, den er tilberedt.
Fisk:
Kartofler:
Porresauce:
Tilbehør:
Pynt:
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.