Sæt 1 liter letsaltet vand over at koge. Skyl og skrub kartoflerne, og kog dem i vandet.
Grill fisken:
Dup ørredfileterne tørre, drys med salt og peber. Læg fiskene på grillristen, og grill dem 8-10 minutter på skindsiden. Undgå for stærk varme. Bemærk! Skindet spises ikke.
Rygeostsovs:
Klip purløg, og riv radiserne fint. Rør alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber.
Tilbehør:
Skær 1 cm rod-ende af de grønne asparges, og kog dem med kartoflerne de sidste minutter af kartoflernes kogetid. Skær tomaterne i halve, og grill dem ved siden af fisken 3-4 minutter på hver side. Servér citron til, og pynt med basilikum.
Fisken kan også steges:
Fisken kan også steges på en pande med 20 g smør ca. 7 minutter på skindsiden.
Fisk:
Rygeostsovs:
Tilbehør:
Pynt:
Bemærk at kun filet af fisk med skind kan anbefales til at grille direkte på grillrist. Grill gerne fisken i en fiskegrillrist, som lægges direkte ovenpå grillristen.
I stedet for ørred kan bruges filet med skind af makrel, sild, hornfisk, havkat eller laks.
Bemærk! Ørred kaldes også forel/regnbueørred.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.