Kartoffelbåde:
Skær kartoflerne i 16 både. ► Læg kartoflerne på bagepapir på en bageplade. Pres citronsaft over, og drys med salt. Bag dem midt i en 220°C varm ovn 35-40 minutter.
Fiskefrikadeller:
Kom vand i en kop. Form 22-24 små fiskefrikadeller med en barneske (dyp skeen i vandet mellem hver frikadelle), og stem dem 2-3 minutter på hver side i gyldent smør tilsat olie. Eller! Form 12-16 store frikadeller. Stegetid 3-4 minutter.
Råkostsalat:
Skær gulerødderne i skiver. ► Pil appelsinerne, og del dem i mindre stykker. Del blomkål i mindre buketter. Bland alle ingredienserne til råkostsalaten sammen.
► Remouladesauce:
Rør remoulade og ymer sammen. Pynt med brøndkarse.
Fisk:
Kartoffelbåde:
Råkostsalat:
Remouladesauce:
Pynt:
Husk, at det er en god idé, at stege ekstra fiskefrikadeller, så der også er til børnenes madpakker.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.