Torskesteaks

42,00 kr.764,00 kr.

Fangstmetode: Garn, Trawl, Vod - FAO 27 - Nordsøen, FAO 27 - Danmark
Oprindelsesland: DK
Latinsk navn: Gadus morhua

Torskesteaks skærer vi af den hele fisk med skind og ben.

Den bliver rigtig lækker, hvis den dryppes med citronsaft, salt og peber og ovnsteges ca. 15 min. ved 225 gr. C (enten på bagepapir eller i et fad).

Tilbehøret kan være f.eks. sennepssauce af rigtig fiskesennep, samt kartofler og grøntsager.

Tilbehøret kan også sagtens være bacon, æg, rødbeder og revet peberrod (samt kartofler og persillesauce)

Betalings muligheder stor

Relaterede produkter

Benfri fersk fisk
101,00 kr. - 1.809,00 kr.
Se mere
Fersk fisk
45,00 kr. - 755,00 kr.
Se mere