Sæsonvare, som er en af vore specialiteter, og som virkelig er en delikatesse, og som bare skal nydes i den forholdsvis korte sæson, som falder omkring janaur og februar.
Vi har vores egen specielle måde at lave den på, for vi har fundet en måde, så den ikke bliver tør. Vores har derfor, ud over en rigtig god mild røgsmag, også en lækker cremet konsistens.
Den røgede torskerogn skal blot skæres i skiver, og skindet kan sagtens spises med. Den kan også smøres på. Serveres på/med rugbrød, og evt. friskkværnet peber, citron og remoulade.
Bonusinfor: Torskerogn kaldes også for “bukser” pga. den udprægede buksefacon.
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 14 dage i ubrudt emballage, efter åbning ca. 5 dage. Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig i 3 måneder ved min. -18 gr. C.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.