Ikke på lager
Stenbideren er en forårsbebuder. Det betyder samtidig, at stenbiderrogn er en sæsonvare, som kun fås i en ret kort sæson. Derfor nyd den i den ret korte sæson (ca. februar – marts). Den er bare så lækker og stærkt vanedannende :-).
Bemærk at denne rogn er usaltet. Vi anbefaler 1-2% salt alt efter smag og behag.
Du bør derfor selv salte den, hvis du synes, og det kan du med fordel gøre straks ved modtagelsen, da salt forbedrer holdbarheden.
Se vores link til vores opskrift/vejledning her også med hvordan, du smager den til med løg, og hvordan du nemt og hurtigt serverer den. Opskriften indeholder også et link til opskrifter på blinispandekager, som smager rigtig godt til den. Men, et stykke ristet brød er bestemt heller ikke at kimse af, og så er det nemt og hurtigt.
Ingredienser: STENBIDERROGN, vand
Rognen har ved modtagelse 4-5 dages holdbarhed ved opbevaring mellem 0-2 grader.
Du kan fryse den i ca. 3 måneder, men et rognprodukt er bedst frisk og fersk.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.