Makrelfileterne er håndskårne (og ikke i Kina, som store dele af industrien benytter sig af) og af samme gode kvalitet som nævnt under hele makrel. Bemærk vores makrelfileter er store og flotte, og de saltes og krydres først, når de er lagt på røgrammerne, og derefter røges de over renset bøgesmuld, til de er flotte gyldne, og temperaturen har været det, den skal. Det kan godt være, at du kan finde en røget makrelfilet fra industrien, der vejer det samme, men med vores traditionelle håndværksrøgning, taber vores makrelfileter vægt under røgningen, hvor i mod industrien formår at få dem til at tage på i vægt, så kvalitet og smag hænger i høj grad sammen, også her.
Bemærk, at da vi røger alle varianter i samme røgeovn, kan alle varianter indeholde følgende allergener: sennep og selleri
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 14 dage i ubrudt emballage, efter åbning ca. 5 dage. Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig i 3 måneder ved min. -18 gr. C.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.