Vore varmrøgede kulmulestykker er et godt alternativ til både røget makrel og makrelfileter, og ikke mindst til den såkaldte smørfisk/smørmakrel.
Vi opkøber selv den friskfangede kulmule på Hanstholm Fiskeauktion, ligesom vi naturligvis også selv håndskærer den til pæne fileter, som vi igen skærer i stykker på ca. 200 g. Derefter røger vi dem, som vi i øvrigt røger vores makrelfilter.
De røgede kulmulestykkerne er for det meste helt benfri, men mærk lige efter med fingrene for en sikkerhedsskyld, og de er rigtig gode både til brød og i salater m.v.
Bonusinfo: Kulmulen kaldes sydpå ved Middelhavslandene for “Havets gud”, og vi er enige. Det er en gudespise.
Bemærk, at da vi røger alle varianter i samme røgeovn, kan alle varianter indeholde følgende allergener: sennep og selleri
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 14 dage i ubrudt emballage, efter åbning ca. 5 dage. Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig i 3 måneder ved min. -18 gr. C.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.