På opfordring laver vi nu disse glutenfrie og laktosefrie fiskefrikadeller *). Vi kan ikke sælge så mange af dem, af vi kan have dem fersk hele tiden, men vi laver en portion ind i mellem, som vi straks vakuumpakker og fryser.
De er, som de andre fiskefrikadeller, lavet af en rigtig god fiskefars, som udelukkende består af vores friske håndskårne fileter af forskellige hvide torskefisk, oftest kulmule og torsk mv.
Vi hakker fisken og tilsætter kartoffelstivelse/majsmel/majsstivelse (kun ganske lidt), vand, løg og krydderier samt salt, så de bliver fine og milde i smagen.
Bemærk, vi tilsætter ikke fedt eller andre fedtstoffer, og vi tilsætter kun lige det kartoffelstivelse, der er nødvendig for at give den rette konsistens.
Til slut former vi farsen til store, flotte og lækre fiskefrikadeller, og pandesteger dem i en god rapsolie på en støbejernspande.
Fiskedellerne kan bruges både til frokost, til madpakken og til aftensmad.
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 5 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.