Perfekt til grillen. 200g kulmule loins m. skindside, dvs. udelukkende det bedste kød fra rygstykket.
Kulmulen er en fantastisk spisefisk, der er meget nem at tilberede. Dens hvide, saftige kød er en favorit blandt mange og er særligt populært på grund af dets evne til at forblive saftigt ved tilberedning. Sammenlignet med torsk er kulmulens kød nemmere at holde saftigt, selvom det ferske kød kan virke meget løst, samler det sig fint ved tilberedning.
For optimal smag anbefales det at stege kulmulen på skindsiden. Til en middag for fire personer skal du bruge 600 gram kulmule med skind.
Kulmule kan tilberedes på flere forskellige måder og er særligt lækker, når den steges, grilles eller bages.
Se evt. denne opskrift på grillet kulmule.
Holdbarhed (+2 gr. C): 3 dage fra pakkedato/afsendelsesdato.
Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig 3 måneder ved min. -18 gr. C.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.