Luksus THY-Silden håndfremstiller vi af store Norske sildefileter. Ud over en ekstra saltning, har vi også vores helt specielle gammeldags lageopskrift. Lagen er desuden smagt til med enebær, der giver et rigtigt godt modspil til de faste sildefileter.
Alt pånær selve lågpåsætningen foregår som håndarbejde, og alt dette gør, at silden bliver rigtig flot, fast og velsmagende.
Opskriften vi anvender er den gamle orginale fra 60érne – kun tilsmagt med krydderier siden – og den er svensk. Så en norsk sild – efter en svensk opskrift – og lavet i Danmark. Det må da kunne kaldes “Ny nordisk mad” – vi har bare lavet den sådan længe før det begreb blev opfundet
Sild, Salt, vand, Sukker, stødt melis (saccharose);Konserveringsstof:E 211 Natriumbenzoat (Atamon®) Enebær; Peber, hvid; Peber, sort.
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): Uåbnet 3 måneder, efter åbning 14 dage.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.