Vores surimi er produceret i EU af vildtfanget MSC-certificeret Alaska Pollock (Theragra chalcogramma), som hovedsageligt lever i det kolde hav omkring Alaska.
Surimi er oprindelig en mange hundrede år gammel asiatisk metode til at konservere fisk, som sidenhen er blevet videreudviklet og i dag mest er tænkt som et alternativ til krabbekød.
Vi anbefaler vores surimi i skaldyrssalat, som alternativ i krabbesalat og ikke mindst til sushi, hvor surimi er en fast ingrediens i California-ruller. Vores surimi kan også med fordel bruges i børnenes madpakke, da smagen er meget mild og sød.
Ingredienser: Vand, Surimi 29 %, ( FISKEKØD,ÆG), stivelse(GLUTEN),Sukker, Salt,Rapsolie.
Smagsforstærker: Indeholder SKALDDYR,ÆGGEpulver, SOJA Protein.
Smagsforstærker. (E631,E635),farve: (E160c,E170)
Restholdbarheden fra du modtager dem er minimum 2 uger ved maks. 5. gr. C. Holdbarhed efter åbning er 3-4 dage i ved maks. 5. gr. C.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.