Ikke på lager
200 gram
Stenbideren er en forårsbebuder. Det betyder samtidig, at stenbiderrogn er en sæsonvare, som kun fås i en ret kort sæson. Vi har imidlertid frosset noget rogn ind. Rognen var naturligvis helt fersk og frisk inden indfrysning, og der er ikke tilsat noget til den, men vi har naturligvis omhyggeligt og nænsomt renset den for alle hinder. En stenbiderrogn, der har været frossen kommer dog ikke helt smags- og konsistensmæssigt på højde med den helt ferske, men vi ved, at der er mange, der holder af den alligevel, ligesom mange nøjes med at bruge den som lækker pynt på f.eks. et torskefad, når den har været frossen.
Hvis den ikke allerede er optøet på vej til dig, skal du optø den i køleskab. Når den er optøet, skal du selv bare salte den.
Bemærk at denne rogn allerede er letsaltet til ca. 1%. Vi anbefaler 1-2% salt alt efter smag og behag.
Du skal derfor kun selv salte den, hvis du synes den godt kan tåle lidt mere salt og det kan du med fordel gøre straks ved modtagelsen, da salt forbedrer holdbarheden.
Fra den er optøet, kan den holde sig 2 dage i køleskab. Er den ikke optøet på vej til dig, kan du også fryse den videre i 2-3 måneder.
Et bæger med 200 gram rækker til 3-4 personer til forret eller natmad.
Ingredienser: STENBIDERROGN, salt, vand
Vi afsender dette produkt på frost herfra.
Da det sendes som kølevare, kan det være optøet, når det kommer frem.
Er det ikke optøet, kan du fryse det videre i 2-3 måneder.
Er det optøet, kan det holde sig på køl (ved max. 5 gr. C.) 2 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.