Rokkevinge, flået

145,00 kr.1.450,00 kr.

Rokke/rokkevinge landes for ukonstant til, at det er noget, vi kan udbyde fast her i netbutikken, men når det er sæson og de landes lidt mere konstant, så vil vi udbyde dem.

Det er kun vingerne, man kan spise på en rokke.

Rokkevinge indeholder ikke ben, men brusk, og det er noget helt specielt, flot og meget lækkert fiskekød, som ligger i lange stænger langs brusken. Og det er slet ikke som andet fisk, og svært at beskrive.

Nogle sammenligner smagen med hummer.

Vi udbyder her min. 1 kilo rokkevinge – og hver rokkevinge vejer ca. 500-700 gr.

1 kg er en passende mængde til hovedret for 4 personer, men rokkevinger er nemme at dele op i mindre stykker – bare gør det langs bruskstykkerne, også hvis du vil fryse det i mindre portioner.

Der er masser af gode opskrifter på nettet på rokkevinger. Prøv f.eks. denne her:https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/19374/rokkevinge-med-syrlig-peberrodssauce, eller denne her lidt mere klassiske med kaperssauce: http://www.madkultur.dk/2008/01/rokkevinger-med-brunet-smoer-og-kapers/ – dog syntes vi, du skal nøjes med at skære vingerne i portionsstykker – ned langs bruskstykkerne. For brusken er med til at give smag til fisken uden stegningen (beregn lidt længere stegetid, men det bliver så lækkert). Og brusken er nem at fjerne efter stegning.

Betalings muligheder stor

Relaterede produkter

Fersk fisk
49,00 kr. - 882,00 kr.
Se mere