Røgede rejer er en delikatesse, som vi sælger en del af i vores egen butik, og om sommeren, når vi har fiske- og skaldyrsbuffet her på stedet, så er de også utroligt populære sammen med vores aioli.
Rejerne er søkogte grønlanske skalrejer, som vi røger her i huset på helt autentisk vis over renset bøgesmuld.
Vi har givet det hele 5 dages holdbarhed fra vores afsendelsesdato, og rejerne kan, som vores røgede fisk, fryses i ca. 3 måneder, hvis de pakkes i en frostpose inden.
Serveres med et godt stykke brød, og evt. en form for en grøn salat. Portionen passer perfekt til en lille nem og lækker forret til 2 personer. Den kan også bruges som en snack, eller som en del af en fisketallerken med f.eks. røgede muslinger og andet røget fisk.
Hvis du er i tvivl om, hvordan du piller en reje, så se her, hvordan Per piller en kogt reje (samme fremgangsmåde, som de røgede) lige her på vores YouTube-kanal.
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 5 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.

