Jomfruhummerhaler, frosne

300,00 kr.399,00 kr.

Man kan kun spise halen på en jomfruhummer, så produktet, vi sender, er FROSNE jomfruhummer-HALER.

Du skal regne med, at produktet tør op under forsendelsen, hvorfor du skal koge dem samme dag, du modtager dem eller dagen efter, og bruge dem indenfor 1-2 dage (de skal naturligvis opbevares på køl). Er de frosne ved modtagelsen, kan du fryse videre på dem i ca. 3 måneder.

Det er pæne, jomfruhummerhaler, vi sender, men de er ikke altid ens i størrelsen, da det er ferske, levende jomfruhummere, vi selv har købt på Fiskeauktionen, og selv frosset halerne ind fra. Det er ikke så ofte, der landes levende jomfruhummere til Fiskeauktionen, så det er et produkt, vi meget sjældent kan udbyde som fersk, men da så mange har spurgt til produktet, har vi valgt – modsat de fleste andre ting – vi udbyder, at udbyde det som et frossent produkt.

Vi gør det på den måde, da vi ikke selv bryder os om det, man ellers dypper jomfruhummerne i for at forlænge holdbarheden. Så det er et helt rent produkt, vi sender.

Ind i mellem sælger vi så mange jomfruhummerhaler, at vi ikke kan få fat i tilstrækkelige mængder af de ferske, så det kan forekomme, at vi sender nogle, vi ikke selv har indfrosset, men vi garanterer, at de er indfrosset og pakket efter vores anvisninger, og altså stadig ikke dyppet i noget, udover ganske almindeligt vand, som er en nødvendighed for at undgå frysetørring. Det kaldes glassering, og vores er ikke glasseret mere, end de gænse i handelen, dvs. mellem 20 og 30%.

Betalings muligheder stor

Relaterede produkter