Vi starter med at lave en rigtig god fiskefars, som udelukkende består af vore friske håndskårne fileter af forskellige hvide torskefisk, oftest kulmule og torsk mv., som vi hakker og tilsætter udelukkende ØKOLOGISK hvedemel, skummetmælk, løg og krydderier samt salt.
Bemærk, vi tilsætter ikke fedt eller andre fedtstoffer, og vi tilsætter kun lige det, der er nødvendig for at give den rette konsistens, så f.eks. melet udgør kun 8%.
Til slut former vi farsen med de tilsatte økologiske ingredienser til store, flotte og lækre fiskefrikadeller, og dem pandesteger vi i en god rapsolie på en støbejernspande.
Fiskedellerne kan bruges både til frokost, til madpakken og til aftensmad.
De fiskefrikadeller, vi sender ud her, er helt identiske med dem, vi ellers sælger rigtig mange af i vores almindelige butik, og som vi modtager meget ros for. Faktisk sælger vi så mange, at vi løbende dagen igennem hele tiden har gang i panden.
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 5 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato. De kan også fryses ved modtagelsen ved 18 gr. C. eller koldere i ca. 3 måneder.
1 ugentlig mail med ugens gode tilbud.